Compatibele versies
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di melanzane violetta tonde, a dadini (1.5 cm circa)
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di pecorino stagionato a pezzi (3 cm)
- 20 g di cipolle a pezzi
- 30 g di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di pomodori ciliegino in quarti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2029 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con uva e funghi
30 Min
Risotto verde
30 Min
Risotto funghi e mirtilli
35 Min
Risotto ai peperoni e tonno
40 Min
Risotto con mele e funghi
40 Min
Risotto ai profumi d'estate
30 Min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 Min
Risotto asparagi e fragole
35 Min
Risotto ai peperoni e curry
40 Min
Risotto alle melanzane
45 Min
Risotto alla castellana
35 Min
Risotto mele e radicchio rosso
40 Min