![Risotto cacio e pere Risotto cacio e pere](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1F00AD0F-80DE-431F-AF07-7CA9A0C01ABB/Derivates/1e1e890e-8b4c-4585-92f6-fa538ccb2dcd.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g di pecorino Romano a pezzi
- 30 g di cipolla dorata a pezzi
- 50 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino bianco secco
- 750 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pere Williams pelate, a cubetti (2 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2230 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 71.5 g
- Vetten
- 21.2 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Risotto alla birra
35 min
Risotto con Brie, speck e noci
35 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Risotto al basilico e pecorino con dadolata di melanzane
1 godz. 10 min
Risotto ai profumi d'estate
30 Min
Risotto meneghino rivisitato
50 min
Risotto al salmone con crema di porri
40 Min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 min
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35 min
Risotto lardo e crescenza al miele
35 min
Risotto al limone e prosciutto crudo
35 min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 Std.