Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di patate, pelate (100 g a pezzi e 500 g a fette)
- 30 g di gambo di sedano
- 30 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di piselli surgelati
- 100 g di patate, pelate e a pezzi
- 1 dado per brodo vegetale
- 800 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette
- 6 gamberoni giganti crudi, sgusciati e privati dell'intestino
- burro q.b.
- farina tipo 00 q.b.
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1391 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 28.4 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 min
Vellutata di patate e spinaci con crema reale
45 min
Vellutata di piselli
20 min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 min
Vellutata di porcini
50 min
Crema di spinaci e Asiago
45 min
Vellutata di asparagi
45 min
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Vellutata di ceci e gamberi
40 min
Vellutata di piselli con polpettine di ricotta
55 min
Vellutata di zucchine con feta
50 min
Vellutata di patate e robiola
45 min