Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla in quarti
- 100 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm circa)
- 30 g di sedano a pezzi
- 50 g di porri a pezzi (2 cm circa)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di acqua
- 100 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 100 g di castagne fresche, sbucciate e spellate
- 1 cucchiaino colmo di sale o di dado vegetale
- 100 g di funghi porcini freschi a tocchetti (2 cm circa)
- 150 g di lenticchie in scatola, sgocciolate e sciacquate (vedere varianti)
- 150 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati e sciacquati (vedere varianti)
- 1 pizzico di foglie di alloro secche
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1067 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 27.4 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 7.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di lenticchie e spinaci
1 Std. 10 Min
Zuppa di patate e mais
55min
Zuppa di farro alla contadina
50 min
Zuppa gitana
1 Std.
Minestra di pane e lenticchie
55min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1 Std. 20 Min
Zuppa di farro e fagioli
1 Std.
Zuppa di ceci e rosmarino
1 Std.
Zuppa di ceci e polpettine
50 min
Minestra lenticchie e spinaci
50 min
Zuppa di lenticchie
50 min
Zuppa di ceci e cicoria
1 Std.