Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pomodoro perino, tipo San Marzano, in quarti e privato dei semi
- 10 g capperi sott'aceto
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di aceto bianco + q.b.
- 10 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 320 - 400 g di filetto di manzo in tocchi di 3 cm (vedere consigli)
- 4 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 4 gocce di Tabasco
- 4 fette di pane bianco in cassetta, in dischi abbrustoliti (Ø 6 cm)
- 20 - 30 g di Grana Padano in scaglie sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1519 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 24.7 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliata di manzo con salsa chimichurri
40 Min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1h 25min
Capesante gratinate
30min
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1h
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Cozze alla Medoc
50min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15 Min
Tartare al salmone
1h
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min
Pinzimonio al Gorgonzola
30min
Cozze al vino bianco
40 Min
Capesante in crosta di pistacchi
30min