Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchi di aglio, senza anima
- 1 scalogno a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 foglia di alloro secca
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 pizzico di zucchero
- 600 g di carote, pelate e a bastoncino (circa 3x1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 40 g di Marsala
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 791 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolo rosso stufato
45 Min
Ratatouille
40 Min
Pere al vino rosso
3 godz. 20 min
Peperoni marinati
55min
Semolino dolce
1 Std.
Martin sec al Barolo
4h 30min
Carote tiepide alla salvia
35 Min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Melanzane trifolate
40 Min
Zucchine alla menta
30 Min
Porri in agrodolce al Varoma
30 Min