![Risotto bresaola e pere (senza glutine) Risotto bresaola e pere (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3B695035-40DC-4F36-AC7A-7FE736767389/Derivates/F95A6BE6-AA3F-4AD3-9014-7AC571D8D085.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso carnaroli, cottura 15 min.
- 50 g di vino bianco
- 800 g di acqua calda
-
40
g di dado per brodo vegetale fatto in casa
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di pere pelate, a dadini (1 cm)
- 100 g di bresaola a listarelle
- 20 g di burro
- 1 pizzico di pepe macinato fresco, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1837 kJ / 439 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 69.6 g
- Vetten
- 12.7 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto al Barolo
30 min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35 min
Risotto funghi e mirtilli
35 min
Risotto mele e radicchio rosso
40 min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1 godz.
Risotto con Brie, speck e noci
35 min
Risotto alle more
40 min
Risotto alle erbe aromatiche
35 min
Risotto alla milanese
30 min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 min
Risotto pere e Taleggio
40 min
Risotto pere e Gorgonzola
40 min