Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1200 g di asparagi verdi freschi, puliti
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 60 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1038 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 13.1 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 19.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi ripieni
1 Std.
Finocchi alla valdostana
40 Min
Indivia belga gratinata
1 Std. 20 Min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 Std.
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 Min
Asparagi alla parmigiana
50 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Peperoni ripieni alla feta
55min
Zucchine alla menta
30 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min