Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 150 - 200 g di cipolle a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a dadini (3x3 cm)
- 400 g di foglie di spinaci freschi, lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 3 uova sbattute
Impasto
- 400 g di farina tipo 00
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1608 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 19.6 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brisèe ratatouille
1h 30min
Quiche salata ai carciofi
1h 20 min
Verdurine in sfoglia
1h
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Strudel di verdure
2h
Crostata salata di spinaci
1h
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20 min
Quiche di spinaci e speck
2h
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Torta salata di bietole
1h