Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 600 g di cimette di cavolfiore
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 20 g di pecorino a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 foglie di salvia fresche, lavate
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 1 pizzico di maggiorana secca
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 2 uova
- 10 g di pinoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 594 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Catalogna con olive e capperi
50 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Carciofi stufati
30 dk
Parmigiana di cavolfiori
1h
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Zuppa di cavolo cappuccio
50 min
Zucchine alla menta
30 dk
Fagioli alla veneta
1 godz. 30 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Contorno di verza
35 min