Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 600 g di cimette di cavolfiore
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 20 g di pecorino a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 foglie di salvia fresche, lavate
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 1 pizzico di maggiorana secca
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 2 uova
- 10 g di pinoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 594 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di verza
35min
Finocchi alla valdostana
40min
Cavolfiori gratinati
50min
Broccoli in salsa di ceci
40min
Zucchine alla menta
30min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1h 30min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1h 30min
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30min