![Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/878ACF1A-55A0-44BE-AA4C-81AEC3D079C6/Derivates/5D6A1100-6C23-4BD6-94BB-5A64C371051E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 cucchiai di farina tipo 00
- 450 g di petto di pollo senza pelle a tocchetti (circa 2 cm)
- 100 g di Marsala
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 110 g di acqua
- 25 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida per 20 minuti e strizzata
- 10 g di pinoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1552 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di tacchino speziati alla curcuma
35 min
Carote al Marsala
25 Min
Straccetti di vitello al Marsala
30 Min
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1 Std. 5 Min
Spezzatino di tacchino e pancetta con porri
45 Min
Bocconcini di pollo ai capperi
30 Min
Straccetti di tacchino alla birra con zucca e salvia
40 min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1 Std.
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 Min
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45 Min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1 Std.
Bocconcini di tacchino e champignon
45 Min