Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 dose di pasta sfoglia pronta tonda
- 500 g di acqua
- 400 g di finocchi a fettine sottili
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 2 uova sbattute
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 200 g di formaggio tipo formaggella a pasta dura a cubetti o Asiago
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1594 kJ / 381 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 15.9 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Torta salata al tonno e ciliegini
1 Std. 30 Min
Torta salata asparagi e provola
1 Std. 30 Min
Torta salata con pomodorini e olive
1 Std. 10 Min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Quiche di salmone e porri
1 Std. 25 Min
Quiche porri e prosciutto
1 Std. 45 Min
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2 Std. 30 Min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min