Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 300 g di cimette di broccoli a pezzi
- 2 trote iridee eviscerate (350/400 g ciascuna), lavate ed eviscerate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso senza semi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5021 kJ / 1200 kcal
- Eiwitten
- 153.7 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 61 g
- Vezels
- 9.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 Min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 Min
Fagottini di sogliola con verdure
55min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Trota salmonata al pesto di olive
35 Min
Branzino al sale aromatico
55min
Trota alla piemontese
1 Std.
Trota mimosa
35 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min