Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di finocchi a fettine sottili
- 1 pizzico di sale
- 30 g di vino bianco
- 1 bustina di zafferano
- 300 g di code di gambero, sgusciate e pulite
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 636 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchine alla menta
30 Min
Salmone al cartoccio
35 Min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 Min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40 Min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 Min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 Min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Gamberi al balsamico
30 Min
Gamberoni zafferano e arancia
30 Min