Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cimette di broccoli
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di filetti di salmone fresco (2 filetti da 200 g)
- 100 g di grano saraceno decorticato
- 1200 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3100 kJ / 741 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50 min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1 godz.
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40min
Salmone e carciofi al Varoma
55 min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45 min
Branzino al sale aromatico
55 min