Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cimette di broccoli
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 2 - 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di filetti di salmone fresco (2 filetti da 200 g)
- 100 g di grano saraceno decorticato
- 1200 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3100 kJ / 741 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50 min
Filetto di salmone con purea di mele
55 min
Insalata salmone, spinaci, noci e melagrana
40 min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40 min
Filetti di salmone con grano saraceno e asparagi
40 min
Orzo, cavolfiore e pollo
1h 10min
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45 Min
Salmone in tocchi con salsa mousseline
45 Min
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30 min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1h
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min