Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla in quarti
- 70 g di carota a pezzi
- 20 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 800 g di acqua
- 120 g di cereali misti
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 400 g di ceci in scatola sciacquati e sgocciolati
- 1 cucchiaino di sale
- 120 g di pasta corta a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1988.5 kJ / 475.3 kcal
- Eiwitten
- 17.2 g
- Koolhydraten
- 74.3 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 842.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di riso e ceci
30min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Minestra finocchi, orzo e farro
1h
Zuppa di farro e castagne
1h 10min
Minestra di riso integrale con lenticchie, porri e zucca
1h
Minestra di cereali e verdure invernali
50min
Zuppa di lenticchie
50min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Zuppa di legumi e cereali
1h
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Minestra di farro e ceci
1h 10min