Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di prezzemolo fresco, interi e lavati
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di curcuma in polvere
- 2 pizzico di pepe nero in polvere (optioneel)
- 100 g di farina di ceci
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1033 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata senza uova
1h 50 min
Crêpes (vegan)
1h
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15min
Torta rustica ai frutti rossi (per 2 persone)
1h 10min
Polpette di fagioli e rosmarino
20 min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Mattonelle di miglio in salsa
45min
Crema di fagioli cannellini al profumo di mare (vegan)
15min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1h 20 min
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1 godz. 5 min
Ragù alla soia (vegan)
40min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1h 10min