Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a metà
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- ½ peperoncino
- 1 pizzico di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di ceci in scatola, sgocciolati
- 50 g di acqua
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 8 fette di pane bianco per tramezzini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1243 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 33.4 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di salmone e patate
1h
Crostini di pane con tapenade
25min
Pesto di robiola al sapore di mare
10 Min
Crostini integrali con lardo, mele e pancetta
50 min
Castagnaccio
1h
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30min
Uova in cocotte al tartufo
20 Min
Vellutata di ceci e gamberi
40min
Crema spalmabile al salmone
10 Min
Panzanella con mandorle e acciughe
2u. 30min
Crostini con crema piccante ai ceci
40min
Crostoni alla salsiccia
15 Min