Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a metà
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- ½ peperoncino
- 1 pizzico di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di ceci in scatola, sgocciolati
- 50 g di acqua
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 8 fette di pane bianco per tramezzini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1243 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 33.4 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tris di salse per aperitivo
30 min
Crema spalmabile al salmone
10 Min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 min
Mousse di salmone e patate
1h
Gamberi al balsamico
30 min
Sformatini ai porri
55 min
Salsa ai capperi
10 Min
Tarte tatin ai pomodori
50 min
Frittatine muffin al forno
1h
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30 min
Crema spalmabile al tonno
15 Min
Panzanella con mandorle e acciughe
2h 30min