Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a metà
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- ½ peperoncino
- 1 pizzico di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di ceci in scatola, sgocciolati
- 50 g di acqua
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 8 fette di pane bianco per tramezzini
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1243 kJ / 297 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 33.4 g
- Vetten
- 11.5 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformato di finocchi
1h
Gamberi al balsamico
30 min
Pere con mousse alla paprika (per 2 persone)
15 min
Patè al formaggio di capra
10 min
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50 min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 min
Sformatini di finocchi
1h 30 min
Sformatini low carb di ricotta alla curcuma e salmone
35 min
Pomodori ripieni al tonno
40 min
Sformatini verdure e yogurt
40 min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1h 30 min
Uova ripiene
40 min