Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- farina tipo 00 q.b.
Ripieno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucca a dadini (2x2 cm)
- 40 g di speck a cubetti
- 1 uovo sbattuto
- glassa di aceto balsamico q.b. per servire
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 594 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 Min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2sa 15 dk
Quiche salmone e rucola
1sa 40 dk
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10min
Crostata con fiori di zucca
1h 30min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1sa
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1h 25min
Fiori di zucchina ripieni con speck e provola
1sa
Polpette di radicchio e ricotta
1sa
Rotolini di zucchine e salmone
50min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1h 30min