Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 00
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
- farina tipo 00 q.b.
Ripieno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucca a dadini (2x2 cm)
- 40 g di speck a cubetti
- 1 uovo sbattuto
- glassa di aceto balsamico q.b. per servire
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 594 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 10.3 g
- Vetten
- 10.1 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di zucca e patate
1h 40min
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5 godz.
Soufflé ai funghi e formaggi a Varoma
1h
Lasagne di zucca
1h
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 Min
Mousse di salmone e patate
1h
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min
Millefoglie vegetariana
1 Std. 30 Min
Sformatini al cotechino
30 min
Quiche di Halloween
2 Std.
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10min
Cestini di verdure croccanti
55min