Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla in quarti
- 1 peperoncino secco piccante
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cous cous precotto
- 300 g di carote, pelate e a bastoncino
- 350 g di zucchine a bastoncino
- 200 g di polpa di zucca a tocchetti
- 200 g di patate, pelata e a tocchetti
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 120 g di ceci lessi in scatola, scolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2150.6 kJ / 514 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 85.5 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 951.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzotto alla mediterranea (vegan)
1 Std.
Cous cous marino (vegan)
30 Min
Tabulè speziato
2 Std. 10 Min
Cous cous spinaci e uvetta
45min
Timballo di riso con verdure in salsa curry
1 Std.
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40 Min
Couscous di cavolfiore (vegan)
15 Min
Couscous con albicocche, noci, feta e verdure miste
1 Std. 15 Min
Cous cous alle verdure CucinaBarilla
25 Min
Cous cous invernale
45min
Riso basmati, fave e piselli
1h 30min
Insalata di legumi (vegan)
50 Min