Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso (tipo Carnaroli o Arborio cottura 14 minuti)
- 25 g di funghi porcini secchi, precedentemente ammollati in acqua tiepida
- 850 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di uva rossa senza semi, a metà
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 869.5 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 69.2 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 900 mg
Alternatieve recepten
Lasagne al pesto di pistacchi
1h 40min
Risotto con fichi e speck
40min
Pesto di mandorle e menta
20 dk
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30 dk
Tagliatelle mele e speck
1h
Crema di fragole con crostacei al profumo di menta ed erba cipollina
1h
Spaghetti di patate dolci con pesto alle erbe aromatiche
40min
Penne cremose Gorgonzola e carote
20 dk
Risotto mango e Parmigiano reggiano
40min
Spaghetti al vino rosso
30 dk
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45 dk
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 dk