Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di burro a pezzi
- 300 g di porri, solo la parte bianca, a fette (2 mm)
- 1000 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo di carne
of 2 dadi per brodo di carne, sbriciolati - 250 g di patate, pelate e a cubetti (2 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 350 g di carne di manzo, tagliata a strisce sottili (1x30 mm)
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di formaggio erborinato a pezzi
- foglie di prezzemolo fresche, tritate, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1577.4 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 423 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo in fricassea
50 min
Zuppa di pollo, crauti e fagioli bianchi
1 Std.
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55min
Bangers and mash (Salsicce con purè di patate)
1 Std. 30 Min
Riso rosso con spezzatino di maiale al curry
1h 5min
Zighinì (Stufato di manzo)
50 min
Manzo alla Stroganoff (TM6)
1 Std.
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1 Std. 30 Min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3 godz. 10 min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1 Std. 30 Min
Goulash ungherese
1h 45min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1 Std.