Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 filetti di branzino
- 8 foglie di basilico fresche, lavate
- 150 g di olive nere denocciolate + 16 per involtini
- 8 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- pinoli sgusciati q.b.
- 8 pizzichi di sale
- 8 pizzichi di pepe nero macinato
- 300 g di taccole
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di capperi sotto sale, ben dissalati
- 30 g di acciughe sott'olio
- 1 peperoncino piccante rosso
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di salsa di pomodoro
- 100 g di acqua
Cottura della pasta (opzionale)
- 1600 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 320 g di pasta secca corta
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3456 kJ / 26 kcal
- Eiwitten
- 50.8 g
- Koolhydraten
- 78.3 g
- Vetten
- 32.5 g
- Verzadigd vet
- 112.5 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di verdure e pesce al vapore
40min
Filetto di pesce al vapore con salsa al pomodoro e olive (TM6)
40min
Tacchino ripieno
1u. 20min
Involtini mare e monti
1h 10min
Merluzzo in crosta di erbe con riso e salsa al limone
1u.
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1u. 30min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7 Std.
Insalata con pesche con vinaigrette ai mirtilli
20min
Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto
9h 30 min
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3u. 10min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5u. 30min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1h 10min