Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cipolle bianche a pezzi (2 cm)
- 100 g di carote a pezzi (2 cm)
- 100 g di peperone a pezzi (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di pomodori pelati
- 150 g di vino rosso
- 200 g di patate a tocchetti (2 cm)
- 7 g di paprica dolce
- 10 g di sale
- 1 pizzico di pepe
- 600 g di sovracosce di pollo disossate e senza pelle a cubetti (3 cm)
- 1 foglia di alloro fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1271 kJ / 303.8 kcal
- Eiwitten
- 36.4 g
- Koolhydraten
- 7.3 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 83.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8h 30min
Pollo speziato al limone
40 min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5 godz. 20 min
Pollo con sugo alla paprika a Cottura Lenta
4h
Uova in salsa alle erbe e crackers
50 min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 godz. 35 min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2h 10 min
Spezzatino di vitello al miele
3h 5min
Polpettone di manzo ripieno sottovuoto
5 Std.
Stufato di pollo e basilico
35 Min
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1h
Pollo speziato sottovuoto
1 godz. 50 min