Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di acqua
- 70 g di burro a pezzi + q.b.
- 500 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 150 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di anacardi tostati, non salati
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- insalata, a piacere
- verdure miste (es cetriolo, peperone rosso e giallo, zucchine, olive...)
- 1 - 2 uova sode, a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2801 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 506 mg
Alternatieve recepten
Gnocchi al pesto di broccoli e basilico di Mattia Poggi
3h 30min
Chutney di fragole
Geen beoordelingen
Polpettine di ceci
35 Min
Pizza nera con crema di zucchine, gamberi e fiocchi di latte
4 Std.
Polpette di spinaci
35 Min
Spiedini di polpette alle zucchine
1 Std.
Cotolette di sedano rapa con crema di patate (senza lattosio)
35 Min
Tisana digestiva menta e lemon grass
20 Min
Biscotti light al cioccolato
45 Min
Tisana salvia e alloro
15 Min
Pasta al pesto di fagiolini
30 Min
Polpette spinaci e mozzarella
45 Min