Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spatzle
- 500 g di acqua
- 330 g di cavoletti di Bruxelles, puliti e tagliati a metà
- 375 g di farina tipo 00
- 4 uova (da 60 g)
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Sugo allo speck
- 30 g di scalogno a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 150 g di speck Alto Adige IGP a listarelle
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2623.3 kJ / 627 kcal
- Eiwitten
- 22.6 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 36.7 g
- Verzadigd vet
- 30.3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 0.5 mg
Alternatieve recepten
Strangolapreti alla trentina
4sa
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Spatzle alla barbabietola
30 dk
Goulash di manzo con canederli al vapore
1 godz. 40 min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 dk
Knodel di spinaci in salsa di pomodoro
1h
Spatzle agli spinaci
1h
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle alla curcuma con verza e salsiccia
40 min
Spatzle con salmone e zafferano
40 min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min