Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di coscia di tacchino, senza pelle a bocconcini (4-5 cm)
- 450 g di yogurt bianco naturale, senza dolcificanti
- 15 g di concentrato di pomodoro
- 5 g di sale
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 240 g di riso basmati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2469.8 kJ / 590.3 kcal
- Eiwitten
- 42.2 g
- Koolhydraten
- 54.1 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 800 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 min
Pollo speziato con salsa yogurt e verdure
40 min
Pollo con sugo alla paprika a Cottura Lenta
4sa
Riso al pollo hainanese, zuppa di verdure e uova
1 godz. 25 min
Spezzatino di vitello al miele
3h 5min
Spezzatino al curry a Cottura Lenta
3h
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5 Std. 40 Min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 godz.
Spezzatino di vitello al curry
40 min
Pollo al curry (per 1 persona)
55 min
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45 min
Pollo speziato sottovuoto
1 godz. 50 min