Compatibele versies
Involtini di pasta fillo con melanzane, ricotta e olive
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di melanzane a dadini (1 cm circa)
- 150 g di ricotta fresca, sgocciolata
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 50 g di olive nere denocciolate
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 125 g di pasta fillo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1874 kJ / 448 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 34.7 g
- Verzadigd vet
- 21.4 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagottini sfogliati alle melanzane
50 Min
Crostata con datterini in agrodolce
2 Std. 10 Min
Strudel verza e porri (vegan)
2 Std.
Moussaka di lenticchie
1 Std. 30 Min
Mini galettes ai funghi
1 Std. 45 Min
Millefoglie vegetariana
1 Std. 30 Min
Burger vegetale alla barbabietola
3h 25min
Samosas di melanzane e lenticchie con salsa allo yogurt e menta
1 Std.
Crostini di polenta con tonno affumicato
1 Std.
Torta di spinaci greca
1 Std. 20 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Crema di melanzane
50 Min