Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sablée alle mandorle
- 320 g di farina tipo 00 + q.b.
- 30 g di mandorle pelate
- 130 g di burro freddo, a tocchetti
- 1 uovo
- 3 g di sale
Ripieno
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 50 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di speck a cubetti
of 100 g di pancetta a cubetti - 350 g di zucchine a pezzi (3 cm circa)
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di mandorle a lamelle
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1326.6 kJ / 317.1 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 22.6 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 353.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata salata tricolore
1sa 30 dk
Rotolo ai piselli
50 min
Torta salata asparagi e provola
1sa 30 dk
Crostata salata di spinaci
1h
Carotine di pasta sfoglia con ripieno alle carote
4h
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1sa 20 dk
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1h
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Quiche di spinaci e speck
2sa
Quiche broccoli e pesto
1h 10 min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10 min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2 godz. 30 min