Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 120 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di ricotta, ben scolata dal siero
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 130 g di fave fresche, sbucciate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 569 kJ / 136 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 221 mg
Alternatieve recepten
Carciofi ripieni
50min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 min
Cappelletti di sfoglia al salmone affumicato e semi di papavero
5h
Bicchierini tricolore
3h 30min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50min
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2u. 40min
Millefoglie vegetariana
1h 30min
Carciofi gratinati alle erbe aromatiche
1h
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
1h
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min