Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpo
- 500 g di acqua
- 5 g di sale
- 700 g di polpo fresco (vedere consigli)
Farinata
- 150 g di farina di ceci
- 450 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- 120 g di pomodorini ciliegia, a metà
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- fiori edibili q.b. per servire
- di sale in cristalli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 565.9 kJ / 135.3 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min
Filetto di agnello ripieno sottovuoto con contorno di agretti
3 godz. 45 min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1 godz. 30 min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 Std. 35 Min
Blinis alla curcuma con pesce spada
1h
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min
Polenta al nero di seppia con ragù di calamari
1h 20min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h