Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpo
- 500 g di acqua
- 5 g di sale
- 700 g di polpo fresco (vedere consigli)
Farinata
- 150 g di farina di ceci
- 450 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- 120 g di pomodorini ciliegia, a metà
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- fiori edibili q.b. per servire
- di sale in cristalli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 565.9 kJ / 135.3 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 5.6 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Crema di ceci con cozze piccanti
30min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2 Std.
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 godz. 30 min
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1 Std. 30 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1 Std. 45 Min