Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
- 100 g di scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di Whisky
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di paprika in polvere, affumicata
- 350 g di capesante con la corolla (circa 12 pezzi) + 4 conchiglie
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 6889.5 kJ / 1646.6 kcal
- Eiwitten
- 101.3 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 113.3 g
- Verzadigd vet
- 59.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 2646 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Seppioline e gamberi gratinati
1 Std. 10 Min
Capesante gratinate
30 Min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Pepata di cozze
45 Min
Gamberi in salsa rosa (Bimby Friend)
30 Min
Zuppa di pesce (Bimby Friend)
40 Min
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1 Std.
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50min
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1h 25min