Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
- 100 g di scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di Whisky
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di paprika in polvere, affumicata
- 350 g di capesante con la corolla (circa 12 pezzi) + 4 conchiglie
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 6889.5 kJ / 1646.6 kcal
- Eiwitten
- 101.3 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 113.3 g
- Verzadigd vet
- 59.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 2646 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1h 30min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 godz. 10 min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1h
Insalata di polpo e patate
2h
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Capesante gratinate
30 min
Crespelle agli asparagi
1h 30min
Crepês asparagi e salsiccia
1 godz. 50 min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h
Insalata di gamberi, sedano e melone
20min
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1h 30min