Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- farina tipo 00 q.b.
- 700 g di guancia di bovino a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di cipolla a pezzi
- 100 g di carota, pelata e a pezzi
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di vino rosso
- 300 g di acqua
- 1 dado per brodo di carne
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2050 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 39.7 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 28.1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1 Std. 20 Min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1h 30min
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1 godz. 5 min
Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta
3 godz.
Spezzatino di tacchino al curry a Cottura Lenta
2 Std. 50 Min
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5u. 40min
Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne
3h 20min
Pomodori ripieni e riso al vapore con salsa anacardi e basilico
45min
Spezzatino al curry a Cottura Lenta
3 godz.
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55min