Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1700 g di acqua
- 200 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische
- ½ lime, la scorza a pezzi senza la parte bianca
- 10 g di zenzero a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 2 g di pepe rosa in grani
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1957.6 kJ / 467.9 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 70 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 197.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30 min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 godz. 10 min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20 min
Salmone sottovuoto al mojto
3 Std.
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30 min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20 min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20 min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 Std.