Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di seppie, ad anelli
- 600 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 400 g di ceci lessi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1753.1 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 802.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30min
Calamari in umido
55min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Moscardini al limone
30min
Baccalà alla livornese
35 Min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30 min
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2 Std. 45 Min
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min