Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di seppie, ad anelli
- 600 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 400 g di ceci lessi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1753.1 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 802.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 min
Calamari Sottovuoto
50 dk
Insalata di polpo mediterranea
4h
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35 min
Baccalà alla livornese
35 min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 min
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3h 10min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 godz. 5 min
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1h 10 min.
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1 Std. 30 Min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min.