Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di seppie, ad anelli
- 600 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 400 g di ceci lessi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1753.1 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 33.9 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 802.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Calamari Sottovuoto
50min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1h
Calamari in umido
55min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7 Std.
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5sa 30 dk
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5sa 30 dk