Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Citronette al prezzemolo
- ½ spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 2 grani di pepe bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
Calamari
- 650 g di calamari freschi piccoli, ad anelli
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 100 g di olive taggiasche denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1248.1 kJ / 298.3 kcal
- Eiwitten
- 25.6 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 18.6 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 470.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari Sottovuoto
50 min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1 Std.
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 Std.
Polpo con patate alla salentina
1u. 10min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1u. 10min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Bicchierini di polpo e pomodorini
1 Std.
Insalata di calamari al limone
35 Min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5 godz. 30 min