Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di acqua
- 30 g di succo di limone
-
300
g di fagiolini verdi freschi
of 300 g di taccole fresche - 3 rametti di timo fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45 Min
Carote sottovuoto timo e feta
1 Std.
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3h 40min
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h
Asparagi sottovuoto
50 min
Patate Sottovuoto
2 Std.
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2 Std. 30 Min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 Std. 45 Min
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h 10 min
Ceci a Cottura Lenta
14h 40min
Contorno di zucchine sottovuoto
30 Min