Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g di acqua
- 30 g di succo di limone
-
300
g di fagiolini verdi freschi
of 300 g di taccole fresche - 3 rametti di timo fresco
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 2.8 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Ananas sottovuoto
1h 15min
Asparagi sottovuoto
50min
Peperoni insaporiti (200 g)
20 λεπτ.
Melanzane insaporite (200 g)
30min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Patate Sottovuoto
2 Std.
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50 min
Contorno di carciofi sottovuoto
50min
Contorno di zucchine sottovuoto
30min