Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di pangrattato
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
- 2 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di scalogno
- 30 g di sedano a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 1500 g di acqua
-
70
g di pasta di salame
of 70 g di salsiccia cruda - 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 550 g di carne di vitello, tasca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1345.3 kJ / 321.5 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 712.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11h
Arrosto di vitello con asparagi confit
2h
Tasca di vitello ripiena
1h 20 phút
Besciamella
15 min
Menù: Cotechino, lenticchie e crema per Pandoro (Bimby Friend)
1h
Filetto di manzo con peperonata
40min
Trota con salsa olandese (Bimby Friend)
40min
Purè di patate (TM6)
1h
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4h 30 min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40 min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 Std. 30 Min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h