![Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/03772206-5F58-4177-9968-9C6AF885313F/Derivates/8b28113c-69d3-4196-98bc-f3d15415920e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaio di pinoli
- 1 cucchiaio di uvetta
- 2 pizzichi di sale
- 1500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 15.2 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1ч. 10 мин.
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Carote sottovuoto timo e feta
1h
Pere sottovuoto alla cannella
2 Std. 5 Min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20min
Mele sottovuoto alla cannella
1 godz. 50 min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 godz. 35 min
Contorno di zucchine sottovuoto
30min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1ч. 30 мин.
Melanzane insaporite (200 g)
30min
Carote insaporite (200 g)
20min