Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaio di pinoli
- 1 cucchiaio di uvetta
- 2 pizzichi di sale
- 1500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 15.2 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Contorno di carciofi sottovuoto
50 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Pere sottovuoto alla cannella
2h 5min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Asparagi sottovuoto
50 min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1 Std. 10 Min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Carote sottovuoto timo e feta
1 Std.
Calamari Sottovuoto
50 min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3 Std. 30 Min
Mele sottovuoto alla cannella
1h 50min