Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliolini
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 3 uova
Ricotta all'arancia
- 5 - 6 steli di erba cipollina fresca
- 250 g di ricotta fresca
- ½ arancia, il succo spremuto e filtrato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Sugo ai gamberoni
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 16 gamberoni giganti crudi, sgusciati
- 70 g di Cognac
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1498.5 kJ / 358.2 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 42.1 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 258 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagna radicchio e salsiccia
2h
Tagliatelle verdi con stracchino, noci e pancetta
1h
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1h 30min
Gnocchi di patate con crema allo zafferano
1h 30min
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1h 45min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 min
Capesante gratinate
25 min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2h 30 min
Pizzette fritte con mousse di baccalà
3h 30min
Calamarata con crema di peperoni
30min
Sedanini al verde con gamberi insaporiti
30min
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45min