Compatibele versies
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di pepe verde in grani in salamoia + q.b.
- 5 g di pepe rosa in grani + q.b.
- 5 g di pepe bianco in grani + q.b.
- 1000 g di acqua
- 100 g di cavolo viola, le cimette
- 100 g di cavolo bianco, le cimette
- 100 g di cavolo verde, le cimette
- 200 g di petto di pollo senza pelle a fette
- 2 pizzichi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 669 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 2.1 g
- Vetten
- 10.6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiedini di pesce con verdure al vapore e salsa ai cetrioli
50 min
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1h
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55min
Contorno di spinaci
25 min
Salmone al cartoccio con salsa al melograno, fonduta di porri e patate al vapore
55min
Spinaci al burro
30 min
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30 min
Verdure al vapore con salsa al curry
1h 10 min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1h
Asparagi a vapore in salsa verde
40 min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min
Broccoli stufati
40 min