Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi a pezzi (3 cm)
- 1200 g di asparagi verdi freschi, puliti
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 60 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1111.1 kJ / 265.6 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 394.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di radicchio, uvetta e pinoli
15 Min
Carote tiepide alla salvia
35min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Finocchi alla valdostana
40min
Catalogna con olive e capperi
50min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Asparagi alla parmigiana
50min
Filetto di agnello ripieno sottovuoto con contorno di agretti
3hod. 45min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Carciofi stufati
30 min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min