Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi a pezzi (3 cm)
- 1200 g di asparagi verdi freschi, puliti
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 60 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1111.1 kJ / 265.6 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 394.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinaci al burro
30 λεπτ.
Finocchi alla valdostana
40 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1ωρ.
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 Min
Asparagi alla parmigiana
50 Min
Filetto di agnello ripieno sottovuoto con contorno di agretti
3 godz. 45 min
Torta salata asparagi e provola
1 Std. 30 Min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40 Min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1 Std. 30 Min
Peperoni alla piemontese
55 Min