Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 150 g di farina tipo 00
- 70 g di burro a pezzi
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 40 g di acqua
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di porro a pezzi
- 200 g di piselli freschi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 4 uova
- 200 g di formaggio primo sale a spicchi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1899 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 31.3 g
- Verzadigd vet
- 229 g
- Vezels
- 3.4 g
Alternatieve recepten
Torta salata tricolore
1h 20min
Torta salata patate e cipolle
55 min
Torta salata agli spinaci
1 godz. 30 min
Crostata salata di spinaci
1h
Crostata con fiori di zucca
1 godz. 30 min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1h
Quiche porri e prosciutto
1 godz. 45 min
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Tortino di fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2sa 30 dk