Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dashi
- 1000 g di acqua
- 10 g di alga Kombu sciacquata, a pezzi
- 10 g di fiocchi di bonito essiccati (vedere consigli)
Udon verdure e gamberi
- 500 g di acqua
- 16 gamberoni sgusciati, privati delle interiora e lavati
- 100 g di carota a listarelle sottili
- 125 g di zucchine a listarelle sottili
- 150 g di cavolo nero a listarelle sottili
- 200 g di noodles tipo udon, secchi
- 60 g di salsa di soia
- 60 g di mirin
- 150 g di germogli di soia freschi
- 1 cipollotto verde a rondelle sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1623 kJ / 388 kcal
- Eiwitten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 57.4 g
- Vetten
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6h 30min
Riso Thai alla curcuma con ananas e maiale
50min
Udon alla carbonara di miso
25 Min
Noodles con verdure al curry
35 Min
Misto di mitili all'orientale con riso basmati
50min
Entrecote di manzo teriaki
2ωρ. 35 λεπτ.
Insalata di riso basmati, salmone e avocado
1 Std.
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13 Std.
Vermicelli cinesi con gamberi
1 Std. 15 Min
Spiedini di pollo in salsa teriyaki (Yakitori)
50min
Ramen
14h 30min
Manzo teriyaki con riso
1 godz. 50 min