Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura dei fagioli
- 1500 g di acqua
- 5 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di fagioli borlotti secchi, ammollati (vedere consigli)
Cottura dei crauti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di crauti
Terminare la preparazione
- 60 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pancetta a cubetti
- 20 g di farina tipo 00
- 200 g di brodo vegetale
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1871.3 kJ / 447.3 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 30.2 g
- Vetten
- 28.4 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 3.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestra di verze e patate
1h
Goulash alla birra doppio malto
1 godz. 15 min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min
Jota carnica
1h 5 phút
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 phút
Piatto misto di carni e verdure
1 godz. 15 min
Fregola ai carciofi, menta e bottarga
30min
Trippa alla romana
2h
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1h
Zuppa di baita
45min
Zuppa di funghi e paprika
30min
Fagioli con le cotiche
1 Std. 45 Min