Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 30 g di scalogno
- 30 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli tempo di cottura 14-15 minuti (vedere consigli)
- 50 g di brandy
- 260 g di chicchi di melagrana
- 820 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 120 g di Gorgonzola a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2382.8 kJ / 569.5 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 76.8 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con fichi e speck
40 Min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35 Min
Risotto alla melagrana e coppa
35 Min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min
Risotto mele e radicchio rosso
40 Min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 Min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35 Min
Risotto alla zucca e balsamico
30min
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40 Min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35 Min
Risotto alle fragole e peperoncino
40 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min