Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
TM6 TM5 TM31

Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy

3.7 (53 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 30 g di scalogno
  • 30 g di burro
  • 320 g di riso Carnaroli tempo di cottura 14-15 minuti (vedere consigli)
  • 50 g di brandy
  • 260 g di chicchi di melagrana
  • 820 g di acqua
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 120 g di Gorgonzola a tocchetti

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2382.8 kJ / 569.5 kcal
Eiwitten
16.5 g
Koolhydraten
76.8 g
Vetten
18.5 g
Verzadigd vet
11.3 g
Vezels
2.5 g
Natrium
1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten