Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pisarei
- 200 g di latte intero
- 100 g di pangrattato
- 1 uovo
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 pizzico di sale
Faśö
- 30 di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pancetta affumicata
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di carota a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di pomodori pelati
- 250 g di fagioli borlotti in scatola (peso del prodotto già sgocciolato)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1941 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 64.3 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Testaroli di farro alle noci
45 min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15 min
Taroz
1h
Risotto alla monzese
35 min
Vitello tonnato
24 Std. 45 Min
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Gnocchi di patate
1sa 30 dk
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Sciatt
1h
Pansoti in salsa di noci
2sa
Polenta taragna
1h 15 min
Pizzoccheri
50 min