Panissa vercellese
TM5 TM6

Panissa vercellese

4.0 (14 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 scalogno a pezzi
  • 50 g di burro a pezzi
  • 80 g di salame d'la duia (sotto grasso)
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 60 g di vino rosso Barbera
  • 740 g di acqua calda (non bollente)
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 250 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2221 kJ / 531 kcal
Eiwitten
15.4 g
Koolhydraten
75.1 g
Vetten
17.9 g
Verzadigd vet
4.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten