Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di castagne, peso lordo (vedere varianti)
- 2 spicchi di aglio senz'anima
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori pelati sgocciolati
- 1 cucchiaino raso di sale
- 200 g di ceci in scatola, scolati
- 800 g di acqua
- 1 pizzico di peperoncini piccanti rossi (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1389 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 15.7 g
- Vezels
- 10.6 g
Alternatieve recepten
Zuppa di ceci e rosmarino
1 godz.
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 min
Zuppa montanara
1 godz.
Zuppa di castagne
1 godz.
Ciambelline al vino rosso passito
1 godz.
Quadrucci e piselli in brodo
1 Std. 20 Min
Vellutata di castagne con porcini
50 min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 min
Pizza di pasqua dolce
3h
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Ciambelline al vino rosso
1 godz.
Zuppa di lenticchie al profumo di timo
35 min