Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di pomodori a grappolo
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 70 g di pangrattato
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- sale q.b. (optioneel)
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 953.1 kJ / 227.8 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 660.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi alla valdostana
40min
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Pizzette di melanzane
40min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Polpettone ricotta e tonno
45min
Conserva di pomodoro con olive
1h 30min
Frico
1h
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50min
Pomodori ripieni al tonno
40min
Canederli al formaggio
1h
Crespelle alla valdostana
2h