Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di pomodori a grappolo
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 70 g di pangrattato
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- sale q.b. (optioneel)
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 953.1 kJ / 227.8 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 660.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi ripieni
1h
Passatelli
45 min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1 godz. 30 min
Pomodori ripieni al tonno
40 min
Sformatini ai porri
55 min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Saccottini agli spinaci
1 godz. 30 min
Crostoni alla salsiccia
15 dk
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25 min
Sformato di finocchi
1h
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min
Finocchi alla valdostana
40 min