Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di pomodori a grappolo
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 70 g di pangrattato
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- sale q.b. (optioneel)
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 953.1 kJ / 227.8 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 660.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Passatelli
45min
Finocchi alla valdostana
40min
Pomodori ripieni al tonno
40min
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25 menit
Zuppa imperiale
1j
Finocchi ripieni
1j
Crostini di pane con tapenade
25 menit
Torta salata con pomodorini e olive
1 Std. 10 Min
Insalata di ceci con pesto di salvia
1 Std. 10 Min
Frico
1j
Uova ripiene di prosciutto
15 min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30min