Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di pomodori a grappolo
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
- 70 g di pangrattato
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- sale q.b. (optioneel)
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 953.1 kJ / 227.8 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 16.8 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 660.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pomodori ripieni con zucchine alla menta e tonno
25 min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 min
Polpette alla mortadella
40min
Finocchi alla valdostana
40min
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min
Patate gratinate con pepe rosa e Parmigiano reggiano
1h
Sformato di finocchi
1h
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Pomodori ripieni al tonno
40min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50min
Polpette di tonno e ricotta
20 min